10 Aralık 2012 Pazartesi

ELLE STYLE AWARDS TURKEY 2012


Elle Stil Ödülleri gecesi için söyleyeceğim o kadar çok şey var ki bir post olarak hazırlamak imkansız.Bu nedenle konularımı ikiye bölmeye ve bir kısmını da yarınki postumda yayınlamaya karar verdim.

Gece için Elle ekibinin gerçekten çok çalıştığı belli oluyordu.Hiç bir ayrıntı atlanmamış ve çok hoş bir atmosfer yaratılmıştı.Yanılmıyorsam organizasyon da A46 tarafından yapılmış.CNN Türk'den canlı olarak yayınlanan ödül töreni sırasında da hiç bir aksaklık yaşanmadı.Bence tören için yapılan en büyük hata, sunucu seçimiydi.Tanem Sivar'ı çok beğenirim ama sunuculuğu,kıyafet ve saç seçimi çok yanlıştı.Zaten beyaz olan sahnenin önünde beyaz elbisesi ile kayboluyordu.Elif Cığızoğlu elbisesi harikaydı ama bu gece için yanlıştı.

Gecenin en güzel tarafı Olivia Palermo ve Bryanboy ile tanışma fırsatıydı.Olivia Palermo muhteşem bir güzelliğe sahip,Bryanboy ise gerçekten enteresan bir insan.

Geceden ufak notlarım bugünlük bu kadar.Yarın kim ne giymiş;kim şık,kim rüküş bunları paylaşacağım sizlerle.Yarın görüşmek üzere...











Christian Louboutin Pigalle Shoes/Ayakkabı
Love Moschino Bag/Çanta
İpekyol Dress/Elbise
AdR by H&M Earings/Küpe
Merve Bayındır Hair Accessorie/Saç Aksesuarı




1 yorum:

  1. you really do justice to the pigalles!. love the look!

    ~Eğer gerçekten pigalles adalet yapmak!.görünümünü seviyorum!

    YanıtlaSil