31 Temmuz 2013 Çarşamba

WITH MY YELLOW CHUCHU

Evlilik yıldönümü kutlamamamız için Swiss Otel e giderken de bu yaz elimden düşürmediğim Chuchu çantamlayım yine.Aslında ben çantayı 3 renk olarak tasarladım ama bu sarı nubuğu kullanmaktan diğerlerine sıra gelmiyor.Sandaletlerim de bu yazın bir diğer vazgeçilmezi.Onlar da bu sezon indirim dönemi yaptığım güzel yatırımlardan biri:-)Sanırım Beymenler de de hala var.benden söylemesi...






Prada Sandals/Sandalet + Forever New Shorts/Şort + H&M Shirt/Gömlek + Gc Watch/Saat + Vatoz Skin Bracelet/Vatoz derisi Bileklik + CHUCHU Bag/Çanta + Kahraman Keleş Design Sunglasses/Gözlük(Etiler Lazer Optik)

7 yorum:

  1. Gercekten süper :)) ozellikle sandaletlerin bayıldım. Tabii chuchularini soylemie gerek yok..her biri bir baska guzel..ben karar verdim bursaya donunce irtibata gecicem ;) özlem önsoy

    YanıtlaSil
  2. Cok tesekkur ederim ozlemcim. Hangisini sectigini de cok merak ettim bu arada❤❤❤

    YanıtlaSil
  3. :) oncelikle su K. Atatürk begendim.ama onu kendin icin mi yaptın bilemedim.birde hasir deri birlikteligi olanlar hosuma gitti. Birde turuncu cuzdan gibi olanlar tatilden doneyimde irtibata gecicem. Birde harf olarak m, e, a, c yi mi calisiyorsun yoksa hepsini mi ?

    YanıtlaSil
  4. Ben hepsinden alicam galiba bu gidisle :))))

    YanıtlaSil
  5. bende çok beğendim canım sandaletlerini harika gözüküyor güzelim ayaklarında parıl parıl parlıyorlar

    YanıtlaSil
  6. Ozlemcim Atatürk ü ilk olarak kendim için yapmıştım ama çevreden çok istek gelince biraz daha çalıştım.Şu an atölyemde var.Harf olarak da sadece E-M-A-C çalışıyorum şu an için.Kış sezonunda bir kaç harf daha ekleyeceğim.

    YanıtlaSil
  7. güzel yorumun için teşekkur ederim Melisa:-)))

    YanıtlaSil