30 Ekim 2012 Salı

DUBAI - DAY:1


Dubai tatilimiz maalesef bitti ve biz yine İstanbul'dayız.Deniz-kum-güneş üçlemesini bırakıp buraya dönmek çokta hoşuma gitmedi doğrusu.Oğluşumun da hoşuna gitmemiş olsa gerek ki bir süre 'otele dönelim' dedi.

6 yıl aradan sonra tekrar Dubai'ye giden biri olarak söyleyebilirim ki Dubai çok değişmiş.Küçük bir Manhattan olmuş adeta.Tabi bunun yanında biraz daha modernleşmiş gibi geldi bana.

İlk günümüzde küçük bir deniz sefası yapıp Mall of Emirates' e gittik.Burada en çok hoşuma giden şey, içinde kocaman bir kayak pistinin olması.Bir önceki gidişimde snowboard yapmıştım burda ama bu kez yanımızda bir de küçük adamımız olduğu için bu mümkün olmadı.Sadece kayak yapanları izlemekle yetindik.


















Zara Sandals/Sandalet
Gucci Bag/Çanta
Zara Skirt/Etek  +  River Island Top/Üst
Chibal Bracelets/Bileklikler
Beymen Club Necklace/Kolye
Chanel Sunglasses/Gözlük (Etiler Lazer Optik)


3 yorum:

  1. ben daha yavru vatana tatile gidemedim her sene bişe çıkıyor kalıyoruz valaha bizim yerimize resimlersin canım gitmiş gibi oluruz pozların çok doğal onu bozma demek için yazıyrum hani bazı sitelerde robot gibi duruyorlar ya o bakımdan doğallık çok güzel sandaletler farklı burda bir önceki postkiler farklı ben ayaklarımın resmini töbe çekemem böyle ahh seninki gibi güzel olsalar tonla çekerimde zayıflamam lazım çok yazdım yine

    YanıtlaSil
  2. Cok dogal yazmissin. Tesekkur ederimmm melis

    YanıtlaSil
  3. konuşurken çok doğalımda iş resim çektirmeye gelince bende hap aynı yüz ifadesi istersen 1000 resim çek hep aynı kasıyorum kendimi sanki şöhret olucamda hap sırıtıyorum bi onda sorun var yoksa doğalım canım heee

    YanıtlaSil